Contacts

Colors to Shine by Priscilla

Mode, make up, je goed voelen in je vel en in je kledij… hoe haal je het beste uit jezelf. Dat is mijn passie.

Jaren heb ik kledingadvies gegeven, juiste combinaties gevonden voor klanten en dit in verschillende winkels. Mijn lust, mijn leven.

Steeds was er echter dat gevoel, het kan anders. Ik wil meer doen voor “mijn” klanten, ik wil dieper gaan dan enkel de juiste rok aanprijzen.

Na een zoektocht en vele bijscholingen is mijn vierde kindje geboren: Colors to Shine.  Ik wil mijn klanten helpen zichzelf opnieuw uit te vinden of zichzelf te  blijven, maar met dat tikkeltje meer.  Jou adviseren over kleuren die je doen stralen (in mode en make-up). Je helpen de stuks te vinden die je beste eigenschappen extra in de verf zetten.

Of  samen met je vriendinnen een leuke dag te laten beleven of jullie op weg te zetten met een workshop…

Wil je weten hoe of wat er allemaal mogelijk is? Heb je nog vragen bij het aanbod of wil je graag een op maat gemaakt aanbod , contacteer me.

Priscilla

Aanbevelingen

Priscilla doet haar werk met veel passie en liefde voor haar vak. Ze is daarbij ook een hele lieve dame die meevraag en daad voor je klaar staat. Een goeie babbel, een lach en een traan! Hier blijf ik zeker terug komen.
Altijd even tevreden. Priscilla doet dat super goed en met veel passie. Altijd vriendelijk onthaald en een fijne babbel
Bij Colors to shine wordt je professioneel ontvangen. Ze weet waar ze mee bezig is en ze luistert naar wat je echt wilt.
Priscilla doet haar werk duidelijk met veel liefde en fierheid. Alles tot in de puntjes verzorgd en een hele fijne omgeving om je in de watten te laten leggen. Top beautysalon!
Super advies! Super service! Super resultaat!