Contacts

Powderbrows

Powderbrows is een nieuwe semi permanente make-up techniek. Omdat we gebruik maken van een machinale nano-naald, bekom je een zacht en natuurlijke poedereffect. De intensiteit van de kleur en strakheid wordt aangepast naar je wensen. Hou je het liever zacht of natuurlijk of liever strakke wenkbrauwen….. Alles is mogelijk! Deze techniek is ook geschikt voor alle huidtypes. De resultaten blijven gemiddeld 1,5/2 jaar, afhankelijk van je huidtype. Na de eerste behandeling is een bijwerking noodzakelijk tussen de 5-8 weken. Deze kun je dan ook het beste boeken na je behandeling.

Hoe verloopt de powderbrow behandeling?

We bespreken samen al je wensen, zoals kleur en vorm.  Ik zal hier mijn deskundig advies geven over je mogelijkheden en wat het beste zou zijn voor je wenkbrauwen en gelaat. Ik doe de browmapping, met behulp van verschillende instrumenten meet ik alles netjes op.  Ik kleur ze in en epileer met pincet indien nodig. We kijken samen als de vorm naar wens is, indien nodig kunnen we kleine aanpassingen doen. Na je akkoord, kan ik de behandeling starten. Deze zal ongeveer 3,5 duren.  Graag neem ik mijne tijd hiervoor… De meeste dames ervaren de behandeling niet als pijnkijk maar als voelbaar.

Is een bijwerking noodzakelijk?

Ja zeker! Zonder zullen de powderbrows maar maximum 3 maanden zichtbaar zijn. Na de eerste behandeling verdwijnt er  namelijk 70% van de kleur.  Na de bijwerking vervaagt 30%.  Zo bekom je een natuurlijk resultaat. Je bent zelf verantwoordelijk voor het boeken van je vervolg afspraak binnen 5 à 8 weken na je eerste behandeling. Lukt het je niet om na 5 à 8 weken te komen… kun je een afspraak boeken voor de periode van 9-12 weken na de eerste behandeling, maar betaal je 50€ extra.  Dit omdat ik  meer tijd en product zal nodig hebben dan normaal.

Hoe verloopt het genezingsproces?

Ze zullen tot water contact zeer donker uitzien.  Nadien zullen ze gaan vervellen waardoor ze ongelijk en vlekkerig gaan uitzien.  Dit is helemaal normaal en hoort bij het proces.  Eraf blijven is de boodschap. Dag 1-4; zeer donker Dag 5-10: barsten en plekken ( geen kleur te zien) Dag 11-27: geen kleur of vorm zichtbaar Dag 28-55: kleur en vorm begint terug te komen Dag 56: kleur en vorm zichtbaar

Hoe lang gaan powderbrows mee?

Dit verschilt namelijk persoon tot persoon.  Een vette huid zal sneller een bijwerking nodig hebben ten opzichte van een droge huid. Zeer vette huid: 6-12 maanden Vette tot normale huid: 6-14 maanden Droog tot zeer droge huid: 15-24 maanden

Zijn powderbrows geschikt voor iedereen?

De powderbrows kunnen niet toegepast worden bij zwangere dames, hepatitiespatiënten, diabetespatiënten, patiënten die hart- en vaatziekten hebben en personen die bloedverdunners innemen. Tussen het gebruik van Roaccutane en het toepassen van de powderbrows zouden er vier weken tussen moeten zitten.

Waarmee moet ik rekening houden voor & na de behandeling?

 • Geen bloedverdunners
 • 48 uur op voorhand geen cafeïne dranken en pijnstijllers!
 • Geen antibiotica. Ben je ziek, verplaast best je afsraak
 • 2 weken voor je aspraak, geen botox of fillers
 • Niet onder invloed van drugs en alcohol
 • Eén week geen water contact
 • Niet aan de korsten zitten
 • 5 dagen niet sporten
 • Twee weken geen wenkbrauw make-up (als de korsten volledig zijn afgevallen)
 • Twee weken geen wenkbrauwen verven, fillers en botox
 • Twee weken geen gezichtsbehandeling
 • Eén week niet zwemmen en sauna
Zijn er nog onbeantwoorde vragen? Aarzel niet om contact op te nemen!

Prijzen powderbrows

Kan je je afspraak niet nakomen? Graag 48u op voorhand je afspraak annuleren. Indien dit niet het geval is, wordt er 50% van de behandeling in rekening gebracht.
Powderbrows
€250
Bijwerking
5-8 weken
€100
Bijwerking
9-12 weken
€150
Bijwerking
over 12 weken
€175
Touch-up
6-8 maanden
€75
Touch-up
12-18 maanden
€175
Touch-up
18-24 maanden
€250